In samenwerking met onze contactlensleverancier willen wij u graag kennis laten maken met “vakantielenzen”. Deze daglenzen zijn geschikt voor dagelijks gebruik tijdens uw vakantie. Aan het einde van de dag gooit u ze weg en de volgende dag zet u een vers paar lenzen in.

Voordelen van vakantielenzen zijn:

  • Geen gedoe met vloeistof op vakantie
  • Hoog vochtgehalte voor uitstekende comfort, de hele dag lang
  • Hoog zuurstofdoorlatende materialen
  • Altijd reservelenzen

Probeer deze lenzen aankomende weken een keer uit. Als ze u bevallen kunt u ze eenvoudig bij ons bestellen door te bellen op nummer 0183-442319 of een mail te sturen aan: info@meijleroptiek.nl  onder vermelding van uw naam en geboortedatum. Bestel de lenzen minimaal 5 werkdagen voor uw vakantie.
Speciale prijs €16,95

Nieuwe verbeterde multifocale brillenglazen gemaakt van high-tech materiaal.

Bij aanschaf van een multifocale bril ontvangt u een gratis upgrade van glas uit een hogere categorie ter waarde van € 120,-.
De nieuwe high-tech PRO410 biedt 100% UV-bescherming (UVA/UVB).

Kom langs. We geven graag advies.

Tijd om te stralen met een zonnebril uit onze nieuwste collectie. (Ook op sterkte)

De lente is begonnen, de vogeltjes fluiten dus tijd voor een zonnebrillen actie. Koop een bril en krijg gratis zonneglazen of gratis zonneglazen met een montuur of gratis zonneglazen met een montuur en een hamamdoek!! Het kan niet op! 

Maak ook kans op een FujiFilm  Instax mini9 polaroid camera..

Gratis zonneglazen of een complete bril met een Hamamdoek.

Met de zonnebril die wij voor u maken, kijkt u net zo prettig en comfortabel als met uw dagelijkse bril, maar met dit felle licht wel rustiger en contrastrijker. En om uw nieuwe zonnebril nog zonniger te maken, ontvangt u nu bij aankoop van een enkelvoudige of multifocale bril zonnige cadeau’s, waarbij uw korting flink kan oplopen!

Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Haal- en brengservice.

Voor mensen die moeilijk van huis kunnen en geen vervoer kunnen regelen, is een verzoek aan ons voldoende om dat gratis te regelen. Wij halen en brengen u wanneer het u uitkomt.

Oogmeting aan huis.

Voor mensen die niet van huis kunnen, regelen wij op afspraak een meting aan huis. We nemen desgewenst ook brillen mee om uit te kiezen.

Computerbrillen van Rodenstock.

De perfecte computerbril komt van het merk Rodenstock. Wij hebben een speciale actie voor de veeleisende gebruiker. Montuur plus een paar computerglazen van Rodenstock nu voor € 279,=  €299,= of € 329,= naar keuze.

Maandlenzen zijn niet persé duur.

Een paar zachte maandlenzen heeft u al voor € 13,50 per maand inclusief aanmeting en controle. Exclusief vloeistof. Vergelijk onze prijzen en service.

Gratis lenzen uitproberen?

Dat kan. Als u met zachte contactlenzen kennis wilt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons binnen en geniet van de gratis mogelijkheid om een paar zachte contactlenzen van een gerenommeerd merk 14 dagen uit te proberen. Wij passen ze voor u aan en leren u met de contactlenzen om te gaan. Tevens krijgt u er een fles vloeistof bij zodat u moeiteloos aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. En dat alles gratis en zonder verplichtingen. Veel plezier alvast met uw zachte contactlenzen.