Haal- en brengservice.
Voor mensen die moeilijk van huis kunnen en geen vervoer kunnen regelen, is een verzoek aan ons voldoende om dat gratis te regelen. Wij halen en brengen u wanneer het u uitkomt.

Bezoek aan huis.
Voor mensen die niet van huis kunnen, regelen wij op afspraak een meting aan huis. We nemen desgewenst ook brillen mee om uit te kiezen.

Computerbrillen van Rodenstock.
De perfecte computerbril komt van het merk Rodenstock. Wij hebben een speciale actie voor de veeleisende gebruiker. Montuur plus een paar computerglazen van Rodenstock nu voor € 279,=  €299,= of € 329,= naar keuze.

Zonnebrillen op sterkte inclusief spiegelglazen.
De nieuwste trend zijn spiegelglazen. Deze zijn bij ons nu ook op sterkte verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, blauw en rood. Bij aankoop van een zonnebril betaalt u slechts een meerprijs van € 50,= per paar.

Zachte maandlenzen zijn niet persé duur.
Een paar zachte maandlenzen heeft u al voor € 13,50 per maand inclusief aanmeting en controle. Exclusief vloeistof. Vergelijk onze prijzen en service.

Gratis lenzen uitproberen?
Dat kan. Als u met zachte contactlenzen kennis wilt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons binnen en geniet van de gratis mogelijkheid om een paar zachte contactlenzen van een gerenommeerd merk 14 dagen uit te proberen. Wij passen ze voor u aan en leren u met de contactlenzen om te gaan. Tevens krijgt u er een fles vloeistof bij zodat u moeiteloos aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. En dat alles gratis en zonder verplichtingen. Veel plezier alvast met uw zachte contactlenzen.