Wanneer u een bril gaat kopen in Altena, gaat u hiervoor natuurlijk naar Meijler Optiek in Rijswijk. Met een keuze aan meer dan 1000 verschillende monturen vindt u hier altijd wel een montuur dat u perfect staat. Breng eens een bezoekje aan onze winkel om te zien of de bril die u wilt kopen ertussen zit. Dit kan gewoon zonder afspraak. Bij ons bent u altijd welkom.

Wilt u alvast een indicatie welke bril mooi zal staan bij u? Probeer dan eens onze online tool hieronder waarmee u brillen kunt passen op een foto van uw eigen gezicht. Indien u een mooi model heeft gevonden kunt u deze direct reserveren om hem vervolgens in het echt te komen passen bij ons in de winkel.

Zien wij u binnenkort terug in onze winkel?

Logischerwijs kunt u bij een bezoek aan onze winkel altijd rekenen op deskundig advies over de vormgeving, kleur en pasvorm bij het kopen van een bril. Ons gezellige team helpt u graag een keuze te maken uit de meer dan 1000 verschillende monturen die u bij ons vindt. Ook bieden wij u een uitgebreide gratis oogmeting zodat de bril die u aanschaft exact de juiste sterkte heeft. Dit het liefst na afspraak. Wilt u toch nog wat meer informatie alvorens een bezoekje te brengen? Neem dan even contact met ons op via 0183-442319.

Pas online brillen op je eigen gezicht

Bij Meijler Optiek kunt u uit wel bijna 1000 brillen kiezen. U krijgt deskundig advies over vormgeving, kleur en pasvorm. Wilt u  thuis alvast naar brillen van Meijler Optiek kijken en ze ook passen, kijk dan hieronder op deze pagina. U kunt uw foto met de webcam uploaden of een voorbeeld foto gebruiken. Zo krijgt u al een voorproefje en kunt u monturen reserveren om ze later in de winkel in het echt te passen.