Paskamer kinderbrillen Woudrichem

De leukste kinderbrillen in de omgeving van Woudrichem, die vindt u bij Meijler Optiek. U vindt bij ons een ruim aanbod aan monturen voor kinderen in diverse modellen en kleuren en van verschillende merken. Op die manier vindt u altijd wel iets leuks in ons assortiment. Natuurlijk kunt u in onze winkel nabij Woudrichem altijd rekenen op persoonlijk advies over de kinderbrillen in ons aanbod. Zo vinden we samen met u en uw kind de allermooiste bril die het beste bij u kind past.

Bezoek onze winkel voor de mooiste kinderbrillen in Woudrichem en omgeving

Heeft uw kind een (nieuwe) bril nodig? Dan is het zeker de moeite waard de kinderbrillen van Meijler Optiek in de regio van Woudrichem eens te bekijken. Bij ons vindt u namelijk kinderbrillen in alle soorten en maten. De kans is groot dat u en uw kind een leuk montuur kunnen vinden. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken want bij ons bent u altijd welkom. De glazen voor uw kind zijn gratis in standaard uitvoering.

Gratis oogmeting, liefst na afspraak

Om er zeker van te zijn dat de bril voor uw kind precies goed is, kunt u bij ons voordat u de bril aanschaft eerst een uitvoerige gratis oogmeting laten uitvoeren. Ook hiervoor kunt u altijd even bij ons langskomen en hoeft u niet van tevoren een afspraak te maken. Wilt u alvorens u onze winkel in Rijswijk bezoekt toch graag wat meer weten? Dan kunt u ons bereiken via 0183-442319. Zien wij u binnenkort in onze winkel?

Kinderbrillen

Uiteraard heeft Meijler Optiek verschillende bekende merken op voorraad zoals Vingino en Ray Ban waar u uit kunt kiezen. Maar als u niet wilt wachten, kunt u hieronder alvast op uw beeldscherm brillen passen. Vervolgens kunt u een foto uploaden van uw kind, waarna u alle monturen kunt aanklikken om deze zo virtueel te passen. Heeft u een leuk montuur gevonden dan kunt u die vrijblijvend reserveren. Vervolgens kunt u samen uw kind de bril in de winkel in het echt passen. Veel plezier alvast.

© Copyright - Meijler Optiek 2023