• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek; dé opticien in Rijswijk, Noord-Brabant

Bent u op zoek naar goede contactlenzen, of een goede bril, dan kunt u zeker bij Meijler Optiek terecht. Wij zijn een professionele opticien in Rijswijk, Noord-Brabant en helpen u graag verder. Ook voor brillen kunt u bij ons terecht. Zo zorgen wij er samen voor dat uw ogen de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben en dat u weer perfect kunt zien.

Meijler Optiek is een gezellig familiebedrijf waar eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine en Milan u graag helpen bij het zoeken naar de mooiste bril of het aanpassen van de juiste contactlens. Wij maken graag tijd voor u. U kunt  bij ons een gratis oogmeting doen en heeft de keuze uit meer dan 1000 monturen.

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

Oogmetingen van kwaliteit

“Kwaliteit oogmetingen in Nederland in opspraak“, zo kopten verschillende landelijke media waaronder het NOS journaal eind februari. Volgens de NUVO (brancheorganisatie voor optiekbedrijven in Nederland) wordt de kwaliteit van de oogzorg in Nederland bedreigd door amateurisme: “oogmetingen” zonder dat er gediplomeerd personeel aan te pas komt. Wanneer u bij Meijer Optiek aanklopt, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Laat u namelijk bij ons een oogmeting uitvoeren, dan weet u zeker dat de oogmeting wordt uitgevoerd door een gediplomeerd expert. Bij Meijer Optiek in Rijswijk NB wordt u professioneel geholpen. Voor ons geen amateurisme en snelle oplossingen, maar kwaliteit en aandacht voor uw zaak.

Uw opticien in Rijswijk NB

Meijler Optiek is een deskundige opticien in Rijswijk, gelegen in de buurt van Woudrichem en Gorinchem. Of u nu een (nieuwe) bril zoekt, contactlenzen wilt laten aanpassen of een oogmeting wilt laten uitvoeren, u kunt ervoor terecht bij Meijler Optiek. U bent altijd van harte welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze opticien in Rijswijk, te vinden in de omgeving van Gorinchem en Woudrichem. In ons grote assortiment kunt u verschillende soorten brillen vinden, waaronder:

  • Damesbrillen
  • Herenbrillen
  • Kinderbrillen
  • Sportbrillen

Online brillen passen bij onze opticien in Rijswijk

Om u alvast een voorproefje te geven van de verscheidene brillen in ons assortiment, bieden wij u een online tool aan waarmee u brillen kunt passen door middel van een foto van uw gezicht. Op deze manier kunt u thuis alvast een indruk opdoen van wat voor bril u graag wenst te hebben. Bij een bezoekje aan onze winkel kunt u natuurlijk ook altijd rekenen op onze persoonlijke begeleiding en advies om u te helpen met het kiezen van de perfecte bril.

Liever contactlenzen? Onze opticien in Rijswijk, NB, helpt u verder!

Zachte lenzen, harde lenzen en zelfs nachtlenzen; u vindt het allemaal bij Meijler Optiek dé specialist op het gebied van optiek en brillenwinkel in Rijswijk NB. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste contactlenzen. Ook kunnen wij uw contactlenzen speciaal voor uw ogen aanpassen op basis van een nauwkeurige oogmeting. Heeft u nog nooit eerder lenzen gedragen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij leren u precies hoe u ermee om dient te gaan zodat u op een veilige manier contactlenzen kunt gaan dragen. Wilt u zeker weten dat lenzen iets voor u zijn? Bij Meijler Optiek in Rijswijk NB kunt u zachte lenzen twee weken lang gratis uitproberen. Zo weet u zeker dat lenzen wel iets voor u zijn en dat u tevreden bent met de lenzen die u koopt.

Wij zorgen ook voor de juiste lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof vindt u in diverse soorten. Zo is er bijvoorbeeld de alles-in-één lenzenvloeistof, maar ook de meer-fasen vloeistof. Ook vindt u lenzenvloeistoffen met variërende bestanddelen. Wij raden daarom altijd aan om even langs te komen bij onze winkel in Rijswijk, zodat wij u kunnen adviseren over wat de meest geschikte lenzenvloeistof is voor u. U bent hiervoor altijd welkom bij ons.

Een brillenwinkel in Rijswijk NB met geweldige service

Bent u op zoek naar lenzen, brillen of bijvoorbeeld kinderbrillen, dan kunt u zeker terecht bij Meijler Optiek in Rijswijk NB. Wij zijn een brillenwinkel die u gegarandeerd verder kan helpen in uw zoektocht. Onze professionals kijken graag met u mee en zorgen voor de beste persoonlijke hulp. U kunt de bril en zelfs de lenzen even grondig aanpassen, waarna u een weloverwogen keuze kunt maken.

Maak een afspraak of stap eens binnen!

Een goede brillenwinkel staat altijd voor u klaar, dat is bij ons ook het geval. Wilt u uw bril goed laten zetten, uw bril ophalen, uw lenzen ophalen of wilt u langskomen voor andere kleine zaken, dan kunt u gewoon bij ons binnenstappen. We helpen u graag. Wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een bril, een oogmeting uit laten voeren, of een lens controle laten doen? Dan vragen wij u om eerst een afspraak te maken. Dat kan gemakkelijk online, of door even contact met ons op te nemen.

© Copyright - Meijler Optiek 2016