• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Opticien Sleeuwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of contactlenzen? Of wilt u graag persoonlijk advies of gebruikmaken van een oogmeting? Bij Meijler Optiek kunt u terecht voor een uitgebreide collectie monturen en hulp bij het bepalen van uw montuur of sterkte. Wij zorgen er graag voor dat u tevreden bent met uw nieuwe bril of contactlenzen. U vindt uw opticien nabij Sleeuwijk, in Rijswijk.

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

De beste service bij uw opticien nabij Sleeuwijk

Wanneer u behoefte heeft aan persoonlijke service bij een opticien nabij Sleeuwijk, dan komt u naar Meijler Optiek. Wij vinden het erg belangrijk dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij zijn een familiebedrijf, wat u goed terug kunt zien aan de prettige en gezellige sfeer in onze optiek. Wij hechten veel waarde aan onze professionaliteit en het beste vakmanschap. Wij helpen u daarom graag met persoonlijk advies, zodat u tevreden naar huis kunt gaan.

Uw ogen opmeten bij Meijler Optiek

Merkt u dat uw ogen achteruit gaan of wilt u extra zekerheid dat u de juiste sterkte gebruikt? Dan kunt u uw ogen laten opmeten bij Meijler Optiek nabij Sleeuwijk. Wij maken gebruik van een DNEye scanner, waarmee wij een koploper zijn op het gebied van verantwoorde oogmeting. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur, kunnen wij uw ogen nauwkeurig opmeten.

Ons team heeft bovendien uitgebreide oogmeet kennis en techniek, en wij laten ons tijdige bijscholen en aanscherpen op dit gebied. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit en professionaliteit wanneer u een nieuwe bril aan komt meten.

Contactlenzen of toch een bril?

Heeft u een nieuwe bril nodig of gaat uw voorkeur toch uit naar contactlenzen? Wij kunnen u met beide mogelijkheden uitstekend helpen. Wij hebben meer dan 1.000 verschillende monturen voor uw nieuwe bril. Ook kinderbrillen, zonnebrillen en sportbrillen kunt u bij ons aanmeten.

Gaat uw voorkeur uit naar contactlenzen? Bij Meijler Optiek kunt u verschillende soorten contactlenzen kopen:

  • Nachtlenzen;
  • Zachte lenzen;
  • Harde lenzen;

Heeft u nog geen ervaring met lenzen? Wij leren u hoe u het beste hiermee om kunt gaan. U kunt lenzen van elk merk bovendien twee weken uitproberen.

Kom langs bij Meijler Optiek, uw opticien nabij Sleeuwijk

Bent u op zoek naar een goede opticien nabij Sleeuwijk? Kom dan langs bij Meijler Optiek! Wij zijn gevestigd in Rijswijk en daardoor kunt u ons gemakkelijk bereiken vanaf Sleeuwijk. U kunt bij ons terecht voor een oogmeting, het uitzoeken van een nieuwe bril of het aanschaffen van lenzen. Wilt u vooraf al kijken welke monturen u goed zullen staan? Maak dan gebruik van de online paskamer. Iets gezien wat u mooi vindt? Breng dan zeker een bezoekje aan onze optiek en reserveer het model eenvoudig online. U hoeft hiervoor geen afspraak in te plannen.

© Copyright - Meijler Optiek 2023