BIOMETRISCH DNEYE® ONDERZOEK

Meijler Optiek in Rijswijk heeft sinds enige tijd een DNEye® scanner geplaatst en is daarmee koploper in de wijde regio op het gebied van verantwoorde oogmeting.

De hypernauwkeurige DNEye® Scanner registreert meer dan duizend meetpunten van uw ogen. Uniek is dat we zo in staat zijn om de verschillen in uw dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van uw oog mee te nemen om een exact biometrisch oogmodel te maken. Wij gebruiken deze gegevens om biometrische glazen te maken die exact bij uw ogen passen: B.I.G. Exact®

Het resultaat: het scherpst mogelijke zicht op alle afstanden en in alle lichtomstandigheden.

HOE WERKT HET?

De DNEye® Scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het meer dan duizend metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil.

NACHTBLIND?

Wist u dat… veel mensen onterecht denken dat ze nachtblind zijn? In werkelijkheid is hun oogafwijking ’s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® Scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Zo heeft u altijd optimaal zicht; overdag, tijdens de schemer en ’s nachts.

VERMOEIDE OGEN?

Wist u dat… uw ooglens kantelt, wanneer u leest? Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan, waardoor het beeld op uw netvlies niet optimaal scherp is. Onze DNEye® Scanner neemt deze kanteling daarom mee in zijn analyse. Hierin is dit apparaat uniek. Dit resulteert in extra meetgegevens die we gebruiken om het leesdeel van uw glazen nog nauwkeuriger te slijpen. Hierdoor heeft u minder last van vermoeide, prikkende ogen.