Oogmeting

Met de juiste bril wordt het leven zoveel mooier!
Meijler Optiek in Rijswijk heeft onlangs een DNEye scanner geplaatst en is daarmee koploper in de wijde regio op het gebied van verantwoorde oogmeting. Eerder in dit jubileumjaar (Meijler bestaat 40 jaar) heeft Meijler de scanner tijdens 2 actiedagen ingezet en zeer goede resultaten bereikt. Daarom is er voor gekozen om deze nieuwste techniek in eigen huis te halen.
De DNEye® scanner doet niet één oogmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 uiterst nauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van uw pupil. Veel mensen denken onterecht dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking ‘s nachts en tijdens de schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. De DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes.
Oogfouten kunnen ook ontstaan omdat uw ooglens kantelt bij het lezen, waardoor het beeld op uw netvlies niet optimaal scherp is. Onze DNEye® scanner neemt deze kanteling mee in zijn analyse. Dit resulteert in extra meetgegevens om het leesdeel van uw glazen nog nauwkeuriger te slijpen. Het resultaat: volledig individuele brillenglazen.
Voor bijscholing en aanscherping van de oogmeetkennis en -techniek schrikt het team van Meijler niet terug. Het team bestaat uit Hartog Meijler (oprichter en volledig voorzien van alle diploma’s), Judith Meijler (opticien, contactlens-, nachtlens- en dreamlitespecialist), Jessica Meijler (van origine goudsmid doet reparaties en verkoop) en Jeanine Sneep (opticien, contactlens- en dreamlitespecialist).

dsc01201

Bij Meijler Optiek staat vakmanschap hoog aangeschreven. De modernste apparatuur is daarbij behulpzaam. Voorimpressionist3 de oogmeting hebben we computergestuurde apparaten die ons helpen de ogen nauwkeurig te meten.
Met de komst van de nieuwste generatie multifocale brillenglazen is een zeer uitgebreide meting noodzakelijk. Hiervoor hebben wij het nieuwste op dit gebied. De Impressionist3 van Rodenstock. Hiermee wordt de positie van de bril t.o.v. de ogen drie demensionaal gemeten waardoor in alle blikrichtingen de juiste afbeelding wordt gegarandeerd. Uiteraard gebruiken wij deze meettechniek nu voor alle multifokale glazen waardoor de nauwkeurigheid op het hoogste niveau ligt.

Deze film berust niet op ware feiten en is gespeeld.

© Copyright - Meijler Optiek 2023