Contactlenzen voor overdag

Een helder verhaal over multifocale lenzen.branding

Iedereen die voor veraf én voor dichtbij een andere sterkte nodig heeft, kent het: bril-op, bril-af. Behoorlijk onhandig. Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een multifocale bril. Dat is even wennen, maar die vervelende ‘brillenswitch’ is dan in elk geval niet meer nodig. Maar hoe zou u het vinden om niet meer afhankelijk te zijn van een bril? Denk dan eens aan multifocale contactlenzen!
Multifocale contactlenzen hebben voordelen ten opzichte van een multifocale bril. Met een multifocale bril moet u naar beneden kijken om bijvoorbeeld een boek te lezen. Bij multifocale contactlenzen kijkt u door meerdere sterktes tegelijk. U hoeft uw hoofd dus niet meer te bewegen om op verschillende afstanden scherp te zien. Nog een voordeel: u kunt nu ook boven uw hoofd scherp stellen; bijvoorbeeld de prijzen van producten op het bovenste schap in de supermarkt lezen. De lenzen zorgen ervoor dat hetgeen waar u naar kijkt, scherp is.

Probeer ze gratis bij ons uit!

Als je eenmaal hebt gekozen voor contactlenzen, staat je meteen de volgende keuze te wachten: ga je voor harde lenzen of voor zachte lenzen? Kies je voor het scherpste zicht of het hoogste comfort? Met Conform® contactlenzen hoef je niet meer te kiezen. Door het speciale ontwerp van deze harde lenzen zijn ze extreem comfortabel én geven ze je het scherpst mogelijke zicht.

Meijler Optiek is al 40 jaar specialist in contactlenzen. We verkopen zachte lenzen, harde lenzen en nachtlenzen. Verder is bij ons altijd een contactlensspecialist aanwezig om u te helpen. U hoeft dus geen afspraak te maken, maar kunt wanneer u het wilt bij ons binnenlopen.

Dit logo staat borg voor een gedegen opleiding tot contactlens specialist. Met andere woorden het geeft u de garantie dat uw ogen in goede handen zijn.

© Copyright - Meijler Optiek 2023