Hartog_nieuw

Hartog Meijler is de oprichter van Meijler Optiek. Samen met zijn vrouw Nel startte hij de zaak in 1976. Al meteen bleek het in een behoefte te voorzien en wisten vele mensen in de omtrek de winkel te vinden voor een nieuwe bril of contactlenzen. In 1981 verhuisde Meijler Optiek naar het pand waar ook nu de winkel nog is gevestigd. In 2016 was het tijd voor de volgende stap. Na veertig jaar gaf Hartog de leiding van de winkel over aan Judith.

Judith_nieuw

Judith gaf als klein meisje al aan in de winkel te willen werken. Dat gebeurde in 2001, nadat ze alle diploma`s had behaald. Naast de inkoop, samen met zus Jessica, doet Judith contactlenzen, oogmetingen, verkoop en werkplaats. Haar hobby in de winkel is het voeren van het sportmerk Rudi Project. Nu vader Hartog een stapje terug heeft gedaan, is voor Judith een nieuwe tijd aangebroken als eigenaar van Meijler Optiek.

Jessica_nieuw

Jessica werkt vanaf 2007 bij Meijler Optiek. Daarvoor werkte ze zelfstandig als edelsmid. Die vaardigheden komen nu goed van pas in de werkplaats. Omdat Jessica het juweliersvak in haar bloed heeft, verkoopt ze in de winkel ook nog steeds bestekjes, spaarpotjes, fotolijstjes en nog veel meer. Ze graveert dit allemaal zelf. Verder helpt ze u graag bij het zoeken naar het juiste montuur.

Jeanine_nieuw

Jeanine is als laatste bij ons team gekomen. Ze begon als stagiaire, maar is nooit meer weggegaan. Van beide kanten is er een klik, net als met de klanten. Jeanine heeft haar diploma voor opticien behaald en is nu ook geslaagd als contactlensspecialist. In de winkel doet Jeanine onder meer oogmetingen, lensaanpassingen en helpt ze u graag bij het zoeken naar de juiste bril. Jeanine is 6 juni 2016 van een gezonde zoon bevallen.