Judith Meijler is de eigenaresse van Meijler Optiek. Na het HAVO diploma gehaald te hebben doorliep ze de optiekschool en behaalde haar contactlensspecialist papieren. Sinds 2001 werkt ze bij Meijler Optiek en in 2003 werd ze mede eigenaar. In 2016 werd de zaak overgenomen van haar vader, Hartog Meijler en in 2021 werd de nieuwe stap gezet met de winkel. De verhuizing naar het Parelplein. De winkel is 50m2 gegroeid en alle apparatuur is vernieuwd. We zijn klaar voor de toekomst. 

Jeanine is in 2010 bij Meijler Optiek gekomen als stagiaire. Van beide kanten klikte het goed en ze is gebleven sindsdien. Jeanine is opticien en contactlensspecialist. Jeanine doet oogmetingen, contactlens aanpassingen, werkplaats en verkoop. Jeanine is moeder van twee zoons en woont in Haaften.

Jessica werkt vanaf 2007 bij Meijler Optiek. Daarvoor werkte ze zelfstandig als edelsmid. Die vaardigheden komen nu goed van pas in de werkplaats. Verder helpt ze u graag bij het zoeken naar het juiste montuur. Jessica woont in Woudrichem en is moeder van twee kinderen en heeft nog eens twee bonus kinderen.  

Gysele is als laatste bij ons team gekomen. Na jaren de etalage te hebben gedaan en Meijler Optiek op zoek was naar personeel gaf Gysele aan dat ze graag bij ons wilde komen werken. Door al vanaf haar zestiende bij opticiens te komen met haar beroep weet ze hoe een bril moet staan en passen. Gysele is moeder van 3 zoons en woont in Rijswijk.

Jessica Milan is de zoon van Jessica en is vanaf juli 2023 gediplomeerd opticien. Brillenmode vind Milan interessant; alle soorten trends en hypes over correctie- en/of zonnebrillen houdt hij graag in de gaten. Met deze kennis adviseert Milan u dan ook maar al te graag een mooi montuur.