Actie mei 2023:

Look Twice.

Bij aankoop van een complete bril en een tweede montuur krijgt u een tweede set glazen cadeau. Deze zijn identiek aan het eerste paar glazen qua kwaliteit. Dus of u niet kunt kiezen tussen twee monturen of een zonnebril of computer bril wil, wij zorgen voor de glazen!

Niet in combinatie met andere acties.
Vraag naar de voorwaarden.

Haal- en brengservice.

Voor mensen die moeilijk van huis kunnen en geen vervoer kunnen regelen, is een verzoek aan ons voldoende om dat gratis te regelen. Wij halen en brengen u wanneer het u uitkomt. Wij doen dat met plezier voor u.

Oogmeting aan huis.

Voor mensen die niet van huis kunnen, regelen wij op afspraak een meting aan huis. We nemen desgewenst ook brillen mee om uit te kiezen. Trouwens, deze service is gratis.

Computerbrillen van Rodenstock.

De perfecte computerbril komt van het merk Rodenstock. Wij hebben een speciale actie voor de veeleisende gebruiker. Montuur plus een paar computerglazen van Rodenstock nu voor € 289,=  €309,= €359,- of € 399,= naar keuze.

Maandlenzen zijn niet persé duur.

Een paar zachte maandlenzen heeft u al voor € 19.50 per maand inclusief aanmeting vloeistof en controle. Vergelijk onze prijzen en service. We hebben nu ook het Lenscare plan. U kunt dan zorgeloos lenzen dragen voor een vast laag bedrag per maand en er zitten vele voordelen aan zoals  kortingen op brillen en zonnebrillen

Gratis lenzen uitproberen?

Dat kan. Als u met zachte contactlenzen kennis wilt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons binnen en geniet van de gratis mogelijkheid om een paar zachte contactlenzen van een gerenommeerd merk 14 dagen uit te proberen. Wij passen ze voor u aan en leren u met de contactlenzen om te gaan. Tevens krijgt u er een fles vloeistof bij zodat u moeiteloos aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. En dat alles gratis en zonder verplichtingen. Veel plezier alvast met uw zachte contactlenzen.