Zomer actie 2020

De zon gaat schijnen, uw ogen vragen om goede bescherming.
Daarom een zonnige aanbieding.

Als u nu bij ons een nieuwe bril koopt, dan krijgt u bij een tweede bril de glazen cadeau.

  • Dezelfde kwaliteit (zonne)glazen
  • Dezelfde kwaliteit (computer)glazen
  • Zelfde kijkcomfort
  • Gratis. Geldt voor alle type Rodenstock merkglazen
  • Alle oogmetingen onder RIVM richtlijnen
  • Afspraak noodzakelijk wegens corona
    bel 0183-442319

Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Haal- en brengservice.

Voor mensen die moeilijk van huis kunnen en geen vervoer kunnen regelen, is een verzoek aan ons voldoende om dat gratis te regelen. Wij halen en brengen u wanneer het u uitkomt. Wij doen dat met plezier voor u.

Oogmeting aan huis.

Voor mensen die niet van huis kunnen, regelen wij op afspraak een meting aan huis. We nemen desgewenst ook brillen mee om uit te kiezen. Trouwens, deze service is gratis.

Computerbrillen van Rodenstock.

De perfecte computerbril komt van het merk Rodenstock. Wij hebben een speciale actie voor de veeleisende gebruiker. Montuur plus een paar computerglazen van Rodenstock nu voor € 279,=  €299,= of € 329,= naar keuze.

Maandlenzen zijn niet persé duur.

Een paar zachte maandlenzen heeft u al voor € 13,50 per maand inclusief aanmeting en controle. Exclusief vloeistof. Vergelijk onze prijzen en service.

Gratis lenzen uitproberen?

Dat kan. Als u met zachte contactlenzen kennis wilt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons binnen en geniet van de gratis mogelijkheid om een paar zachte contactlenzen van een gerenommeerd merk 14 dagen uit te proberen. Wij passen ze voor u aan en leren u met de contactlenzen om te gaan. Tevens krijgt u er een fles vloeistof bij zodat u moeiteloos aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. En dat alles gratis en zonder verplichtingen. Veel plezier alvast met uw zachte contactlenzen.