Actie juli 2024:

Tweede set glazen gratis bij aankoop van een complete bril + tweede montuur.

Deze tweede set glazen is identiek aan de eerste set glazen. U kunt kiezen voor een tweede bril, een zonnebril of een computerbril op sterkte.

Wilt u geen tweede bril? Dan mag u kiezen voor de alternatieve actie van deze maand: u ontvangt hierbij -50% korting op alle correctie monturen* in onze winkel.

*M.u.v. zonnebrillen, kinderbrillen en actiebrillen.

We zien u snel!

De maandactie valt niet te combineren met andere acties, kortingen of promoties. 
Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Haal- en brengservice.

Voor mensen die moeilijk van huis kunnen en geen vervoer kunnen regelen, is een verzoek aan ons voldoende om dat gratis te regelen. Wij halen en brengen u wanneer het u uitkomt. Wij doen dat met plezier voor u.

Oogmeting aan huis.

Voor mensen die niet van huis kunnen, regelen wij op afspraak een meting aan huis. We nemen desgewenst ook brillen mee om uit te kiezen. Trouwens, deze service is gratis.

Maandlenzen zijn niet persé duur.

Een paar zachte maandlenzen heeft u al voor € 19.50 per maand inclusief aanmeting vloeistof en controle. Vergelijk onze prijzen en service. We hebben nu ook het Lenscare plan. U kunt dan zorgeloos lenzen dragen voor een vast laag bedrag per maand en er zitten vele voordelen aan zoals  kortingen op brillen en zonnebrillen

Gratis lenzen uitproberen?

Dat kan. Als u met zachte contactlenzen kennis wilt maken? Kom dan vrijblijvend bij ons binnen en geniet van de gratis mogelijkheid om een paar zachte contactlenzen van een gerenommeerd merk 14 dagen uit te proberen. Wij passen ze voor u aan en leren u met de contactlenzen om te gaan. Tevens krijgt u er een fles vloeistof bij zodat u moeiteloos aan de slag kunt met uw nieuwe aanwinst. En dat alles gratis en zonder verplichtingen. Veel plezier alvast met uw zachte contactlenzen.