• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: uw opticien in Altena

Voor een bril of voor lenzen gaat u natuurlijk op zoek naar een goede opticien in Altena. Wij van Meijler Optiek zijn gevestigd in Rijswijk, erg dichtbij Altena dus. Als professionele brillenwinkel helpen wij u graag met het vinden van de perfecte bril en de juiste lenzen. We luisteren naar uw wensen en gaan snel voor u aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u goed en snel wordt geholpen.

Als familiebedrijf zetten wij van Meijler Optiek kwaliteit en professionaliteit erg hoog in het vaandel. Eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine en Milan doen er dan ook alles aan om deze waardes hoog te houden. Wij nemen altijd voldoende tijd om u te helpen, zodat we echt naar u kunnen luisteren en voor de best mogelijke uitkomst kunnen zorgen.

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

Een oogmeting van kwaliteit laten doen door onze opticien in Altena

Oogmetingen worden tegenwoordig lang niet altijd meer professioneel uitgevoerd. Dat is een probleem volgens Meijler Optiek, zo lopen veel mensen namelijk onbewust met een ongeschikte bril of met ongeschikte lenzen rond. Wij van Meijler Optiek nemen een oogmeting dan ook erg serieus en zorgen er altijd voor dat een gediplomeerde expert de oogmeting uitvoert. Zo weten we zeker dat de oogmeting goed gaat en dat u geen last krijgt van bijvoorbeeld verschillende sterktes.

De mooiste brillen in onze brillenwinkel in Altena

Komt u langs in onze brillenwinkel nabij Altena, dan weet u zeker dat u later thuiskomt met een prachtige bril die goed bij u past. Wij hebben namelijk ruim 1000 modellen aan brillen in onze winkel. Of u nu dus op zoek bent naar een herenbril, een damesbril, een kinderbril, een leesbril of een sportbril, bij ons kunt u er een vinden. 

Hebt u geen tijd om een afspraak te maken in onze winkel, maar zou u wel graag weten hoe onze brillen u staan? Dan kunt u gemakkelijk online brillen passen via onze website. Hebt u vervolgens een bril gevonden die u mooi vindt, dan kunt u deze simpelweg reserveren.

Ook met contactlenzen helpen we u op weg

Als u twijfelt of een bril wel echt iets voor u is, kunt u ook kiezen voor contactlenzen. Bij Meijler Optiek haalt u harde lenzen, zachte lenzen of nachtlenzen. Aan de hand van een professionele oogmeting en uw persoonlijke wensen zoeken we de juiste lenzen voor u uit. We geven u daarbij ook advies over hoe u de lenzen inbrengt en uitdoet en adviseren u ook over het kiezen van lenzenvloeistof. Twijfelt u verder of lenzen iets voor u zijn, bij ons probeert u zachte lenzen twee weken lang gratis uit.

Neem contact op met onze opticien in Altena

Bent u op zoek naar een goede opticien in Altena voor een goede bril of goede lenzen, dan kunt u zeker bij Meijler Optiek terecht. Voordat u bij ons binnenstapt voor het zoeken naar een bril of een oogmeting vragen wij u een online afspraak te maken. Zo zorgen we ervoor dat we u echt persoonlijk kunnen helpen en ruim de tijd voor u kunnen nemen. Voor kleinere zaken kunt u wel gewoon bij ons binnenstappen. Hebt u verder nog vragen, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

© Copyright - Meijler Optiek 2023