• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Opticien Gorinchem

Een opticien in Gorinchem is erg belangrijk wanneer u een bril of contactlenzen nodig heeft. Bij Meijler Optiek helpen we u graag bij het uitzoeken van een nieuw montuur of de juiste contactlenzen. Heeft u nog nooit eerder lenzen gedragen? Dat is geen probleem, wij leren u om er op de juiste manier mee om te gaan. Weet u niet welke sterkte u nodig heeft? Dan kunnen wij een nauwkeurige oogmeting uitvoeren.

Uw opticien in Gorinchem voor contactlenzen en brillen

Dé specialist op het gebied van contactlenzen in de omgeving van Gorinchem en Woudrichem? Dat is Meijler Optiek. Wij staan voor u klaar om u de juiste contactlens aan te passen. U kunt hiervoor een gratis oogmeting laten uitvoeren door ons. Dit alles kan ook zonder afspraak. U bent van harte welkom om eens langs te komen in onze optiek nabij Gorinchem voor persoonlijk advies over contactlenzen.

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van contactlenzen. Wij kunnen u helpen met verschillende soorten lenzen. Zo verkopen wij de volgende typen contactlenzen:

  • Zachte lenzen;
  • Harde lenzen;
  • Nachtlenzen.

Wilt u voordat u zachte contactlenzen aanschaft eerst zeker weten of ze u bevallen? Dat kan bij Meijler Optiek! Bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om zachte contactlenzen van elke soort en van elk merk twee weken gratis uit te proberen.

Ogen laten opmeten? Dat kan bij Meijler Optiek!

Met meer dan 48 jaar ervaring in het vak van opticien hebben we bij Meijler Optiek de nodige kennis en kunde op het gebied van oogmetingen. Bij ons kunt u dan ook rekenen op echt vakmanschap. Hierbij maken we gebruik van de meest moderne (computergestuurde) apparatuur. Op deze manier kunnen wij uw oogmeting te allen tijde nauwkeurig uitvoeren.

Blijkt er uit uw oogmeting dat u een bril of lenzen nodig heeft? Dan kunnen wij u vanzelfsprekend ook daarmee van dienst zijn. Zo kunnen wij u helpen met het uitkiezen van een mooie bril of kunnen wij u lenzen aanmeten. Bij Meijler Optiek profiteert u altijd van de beste persoonlijke service, daar kunt u op vertrouwen.

Een goede brillenwinkel in regio Gorinchem

Wanneer u op zoek bent naar een brillenwinkel in regio Gorinchem, gaat u hiervoor natuurlijk naar Meijler Optiek. Met een keuze aan meer dan 1000 verschillende monturen vindt u hier altijd wel een montuur dat u perfect staat. Bij ons vindt u brillen voor dagelijks gebruik, zonnebrillen en sportbrillen. Ook voor kinderen hebben we speciale kinderbrillen in ons assortiment. Breng eens een bezoekje aan onze winkel nabij Gorinchem om te zien of de bril die u wilt kopen ertussen zit. Dit kan gewoon zonder afspraak. Bij ons bent u altijd welkom.

Op zoek naar een professionele optiek in regio Gorinchem?

Bent u op zoek naar een professionele opticien in Gorinchem? Bij Meijler Optiek kunt u terecht voor uw nieuwe bril of contactlenzen. Wij helpen u ook graag bij het opmeten van uw ogen, zodat u de juiste sterkte krijgt. Kom hiervoor gewoon eens langs bij onze winkel. Dit kan gewoon zonder afspraak. Voor meer informatie over onze contactlenzen of mogelijkheden die wij bieden kunt u altijd even contact met ons opnemen. U belt hiervoor naar: 0183-442319.

© Copyright - Meijler Optiek 2023