• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: uw opticien in Hardinxveld

Wanneer u op zoek bent naar een goede brillenwinkel, dan kunt u zeker aankloppen bij Meijler Optiek. Als professionele opticien in Hardinxveld kunnen we u goed helpen en zorgen we ervoor dat u gegarandeerd met de juiste bril of lenzen naar buiten loopt. Binnen de kortste keren kunt u zo weer perfect zien.

Als familiebedrijf hebben wij van Meijler Optiek kwaliteit en goede service hoog in het vaandel. Eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine, Gysele en Milan staan altijd voor u klaar en gaan dan ook persoonlijk met u aan de slag. Zo helpen wij u bij uw zoektocht naar de juiste bril of contactlenzen.

Oogmetingen van kwaliteit bij onze brillenwinkel in Hardinxveld

In veel brillenwinkels kunt u tegenwoordig snel en zonder afspraak een oogmeting uit laten voeren. Dat is natuurlijk gemakkelijk, maar hier zit ook een keerzijde aan. Vaak zijn deze oogmetingen namelijk niet professioneel en worden ze niet vakkundig uitgevoerd, wat als gevolg heeft dat er verkeerde resultaten uit de meting komen. Dat is vervelend, want dan krijgt u de verkeerde bril of lenzen. Bij Meijler Optiek hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Onze professionals zijn namelijk allemaal vakkundig opgeleid.

Een ruime keuze aan brillen & online brillen passen

Of u nu op zoek bent naar herenbrillen, damesbrillen, kinderbrillen, leesbrillen of sportbrillen, wij kunnen u helpen met het vinden van de perfecte bril. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten brillen, u hebt bij ons de keuze uit zo’n 1000 verschillende soorten brillen. Zo zit er altijd een bril tussen die goed bij u past! 

Liever lenzen? Onze opticien in Hardinxveld helpt u verder!

Ook als u geen bril wilt, maar juist contactlenzen, kan onze opticien in Hardinxveld u helpen. Zachte lenzen, harde lenzen en zelfs nachtlenzen, wij hebben ze allemaal voor u. Aan de hand van een oogmeting, zorgen we ervoor dat de lenzen perfect bij u passen. We helpen u daarbij ook met het vinden van de juiste lenzenvloeistof en zorgen ervoor dat u precies weet hoe u de lenzen gemakkelijk in doet. Twijfelt u nog? Onze zachte lenzen mag u eerst twee weken volledig kosteloos uitproberen.

Neem contact op met onze opticien in Hardinxveld

Als u graag een nieuwe bril wilt zoeken, een oogmeting wilt laten doen of een lenscontrole wilt laten uitvoeren, is het belangrijk dat u voor uw bezoek even een afspraak maakt. Zo kunnen wij u op de best mogelijke manier helpen. Hebt u alleen wat kleine zaken, zoals een bril die versteld moet worden, dan kunt u gerust even binnenstappen. We helpen u immers graag. U kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak maken, of even contact opnemen.

© Copyright - Meijler Optiek 2023