• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Opticien in Werkendam

U zoekt een ervaren en deskundige opticien in de omgeving van Werkendam? Kom dan eens langs bij Meijler Optiek. Of u nu contactlenzen wilt laten aanmeten, een nieuwe bril wilt uitzoeken of een (gratis) oogmeting wilt laten uitvoeren, bij ons bent u altijd welkom. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zo binnenlopen bij onze winkel.

Persoonlijke service bij onze opticien in omgeving Werkendam

Meijler Optiek is niet zomaar een opticien in de omgeving van Werkendam. Wij zijn namelijk een familiebedrijf. Dat merkt u dan ook aan de prettige en gezellige sfeer die hangt binnen onze winkel. Natuurlijk staan hierbij professionaliteit, vakmanschap en de best mogelijke service altijd voorop. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op persoonlijk advies, zowel bij het uitkiezen van uw bril als bij het aanpassen van uw contactlenzen. Wij helpen u om weer scherp te zien, op de voor u meest gepaste wijze.

De brillenwinkel nabij Werkendam met een ruime keuze aan monturen

Bent u op zoek naar gewone brillen of kinderbrillen? Breng dan eens een bezoekje aan onze brillenwinkel en optiek nabij Werkendam. Wij hebben meer dan 1.000 verschillende monturen, zodat u verzekerd bent van een montuur dat perfect bij u past. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van een mooi montuur? Wij helpen u graag! Als u twijfelt over de sterkte die u nodig heeft, kunnen wij bovendien uw ogen opmeten.

Gebruikt u liever contactlenzen? Ook dan kunnen wij u helpen! Wij hebben verschillende typen lenzen:

  • Zachte lenzen;
  • Harde lenzen;
  • Nachtlenzen;

Heeft u nog geen ervaring met lenzen, maar wilt u ze graag uitproberen? Wij kunnen u leren om te gaan met uw nieuwe lenzen. Daarnaast kunt u elke lenzen van elk merk twee weken uitproberen.

Zien wij u binnenkort bij onze opticien nabij Werkendam?

Wilt u eens een oogmeting laten uitvoeren om te zien of u een bril nodig heeft? Of heeft u nieuwe lenzen of een nieuwe bril nodig? U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen bij Meijler Optiek, dé opticien in de omgeving van Werkendam. Een afspraak is niet nodig: wij staan altijd voor u klaar. Wilt u graag eerst wat meer informatie alvorens onze winkel te bezoeken? Of heeft u misschien nog een vraag? Bel dan even naar 0183-442319. Met plezier staan wij u te woord om al uw vragen te beantwoorden.

© Copyright - Meijler Optiek 2023