• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: uw opticien in Wijk en Aalburg

Bent u op zoek naar een goede opticien nabij Wijk en Aalburg? Zoek dan niet verder, wij van Meijler Optiek staan namelijk voor u klaar! Of u nu een oogmeting wilt laten doen, of op zoek bent naar een goede bril of lenzen, wij kunnen u verder helpen. Zo zorgen we ervoor dat u met de beste hulp weer naar buiten stapt.

Als familiebedrijf staat professionaliteit en kwaliteit hoog bij ons in het vaandel, evenals een persoonlijke aanpak. Wij gaan graag met u in gesprek en nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u. Op die manier kunnen we perfect aanvoelen waar u naar op zoek bent en kunnen we u op de beste manier helpen.

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

Een oogmeting van kwaliteit

Oogmetingen zijn tegenwoordig niet meer wat ze geweest zijn en veel oogmetingen worden onprofessioneel afgenomen. Bij Meijler Optiek hoeft u daar niet bang voor te zijn, al onze experts zijn gediplomeerd en gaan vakkundig terecht bij het doen van een oogmeting. Zo zorgen we ervoor dat de resultaten precies kloppen, zodat we u aan de beste bril of lenzen kunnen helpen.

De mooiste brillen in onze brillenwinkel in Wijk en Aalburg

Als u op zoek gaat naar een bril, wilt u natuurlijk een mooie bril die goed bij u staat. Het montuur moet bij uw gezicht passen en u moet de bril mooi vinden. Bij ons kunt u gegarandeerd een bril vinden die bij u past, wij hebben namelijk meer dan 1000 modellen. Ook wanneer u geen tijd hebt om langs te komen, kunnen wij u helpen. U kunt namelijk gemakkelijk online brillen passen. Hebt u vervolgens een bril gevonden die u mooi vindt? Dan kunt u deze bril simpelweg reserveren.

Ook voor lenzen helpt onze opticien in Wijk en Aalburg

Ook wanneer u op zoek bent naar contactlenzen kan onze opticien in Wijk en Aalburg u helpen. Zachte lenzen, harde lenzen of nachtlenzen, wij hebben ze zeker voor u. Na een uitgebreide oogmeting gaan wij op zoek naar de juiste lenzen voor uw ogen. Vervolgens leren we u hoe u de lenzen goed in en uit kunt doen en helpen we u graag met het vinden van de juiste lenzenvloeistof. Hebt u nog nooit lenzen gehad en weet u nog niet of lenzen iets voor u zijn? Bij Meijler Optiek kunt u zachte lenzen twee weken gratis uitproberen.

Neem contact op met onze opticien uit Wijk en Aalburg

Wilt u graag een bril komen passen, of op bezoek komen voor een oogmeting, dan vragen wij u eerst een afspraak te maken. Zo weten wij zeker dat wij u op de beste manier kunnen helpen en dat we de tijd hebben voor u. U kunt via onze website gemakkelijk online een afspraak maken. Voor kleine zaken kunt u wel gerust even binnenstappen, wij helpen u dan graag. Ook als u nog andere vragen hebt, kunt u bij ons terecht. Neem dan gerust even contact op.

© Copyright - Meijler Optiek 2023