• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Opticien Woudrichem

Wanneer u op zoek bent naar een opticien nabij Woudrichem, dan moet u bij Meijler Optiek zijn. Wij zijn een professionele optiek en familiebedrijf, waardoor de sfeer altijd prettig en gezellig is. Wij voorzien u graag van eerlijk en professioneel advies bij het uitzoeken van een nieuwe bril voor u. U kunt bij ons ook terecht voor zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen. Heeft u liever contactlenzen? Wij hebben nachtlenzen, zachte lenzen en harde lenzen in ons assortiment. We zien u graag bij ons in de optiek!

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

Uw opticien nabij Woudrichem, ook voor kinderbrillen

De leukste kinderbrillen in de omgeving van Woudrichem, die vindt u bij Meijler Optiek. U vindt bij ons een ruim aanbod aan monturen voor kinderen in diverse modellen en kleuren en van verschillende merken. Op die manier vindt u altijd wel iets leuks in ons assortiment. Natuurlijk kunt u in onze winkel nabij Woudrichem altijd rekenen op persoonlijk advies over de kinderbrillen in ons aanbod. Zo vinden we samen met u en uw kind de allermooiste bril die het beste bij u kind past.

Uw opticien nabij Woudrichem voor een nauwkeurige oogmeting

Wanneer u een gratis oogmeting in Woudrichem wilt laten doen, gaat u hiervoor natuurlijk naar Meijler Optiek in Rijswijk NB. Met de nieuwste apparatuur en de juiste kennis bent u in goede handen bij Meijler Optiek. Breng eens een bezoekje aan onze winkel in Rijswijk (nabij Woudrichem) om te zien of de bril die u wilt kopen ertussen zit. Dit kan gewoon zonder afspraak. Bij ons bent u altijd welkom.

Wilt u alvast een indicatie van wat voor bril mooi zal staan bij u? Probeer dan eens onze online tool waarmee u brillen kan passen op een foto van uw eigen gezicht. Indien u een mooi model heeft gevonden kunt u deze direct reserveren om hem vervolgens in het echt te komen passen bij ons in de winkel.

Kom langs bij onze optiek nabij Woudrichem

Logischerwijs kunt u bij een bezoek aan onze winkel nabij Woudrichem altijd rekenen op deskundig advies over de vormgeving, kleur en pasvorm bij het kopen van een bril. Ons team helpt u graag een keuze te maken uit de meer dan 1000 verschillende monturen die u bij ons vindt. Ook bieden wij u een gratis uitgebreide oogmeting zodat de bril die u aanschaft exact de juiste sterkte heeft. Dit kan ook gewoon zonder afspraak. Wilt u toch nog wat meer informatie alvorens een bezoekje in Rijswijk te brengen? Neem dan even contact met ons op via 0183-442319.

© Copyright - Meijler Optiek 2023