• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Opticien Woudrichem

Wanneer u op zoek bent naar een opticien nabij Woudrichem, dan moet u bij Meijler Optiek zijn. Wij zijn een professionele optiek en familiebedrijf, waardoor de sfeer altijd prettig en gezellig is. Wij voorzien u graag van eerlijk en professioneel advies bij het uitzoeken van een nieuwe bril voor u. U kunt bij ons ook terecht voor zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen. Heeft u liever contactlenzen? Wij hebben nachtlenzen, zachte lenzen en harde lenzen in ons assortiment. We zien u graag bij ons in de optiek!

Uw opticien nabij Woudrichem, ook voor kinderbrillen

De leukste kinderbrillen in de omgeving van Woudrichem, die vindt u bij Meijler Optiek. U vindt bij ons een ruim aanbod aan monturen voor kinderen in diverse modellen en kleuren en van verschillende merken. Op die manier vindt u altijd wel iets leuks in ons assortiment. Natuurlijk kunt u in onze winkel nabij Woudrichem altijd rekenen op persoonlijk advies over de kinderbrillen in ons aanbod. Zo vinden we samen met u en uw kind de allermooiste bril die het beste bij u kind past.

Uw opticien nabij Woudrichem voor een nauwkeurige oogmeting

Wanneer u een gratis oogmeting in Woudrichem wilt laten doen, gaat u hiervoor natuurlijk naar Meijler Optiek in Rijswijk NB. Met de nieuwste apparatuur en de juiste kennis bent u in goede handen bij Meijler Optiek. Breng eens een bezoekje aan onze winkel in Rijswijk (nabij Woudrichem) om te zien of de bril die u wilt kopen ertussen zit. Dit kan gewoon zonder afspraak. Bij ons bent u altijd welkom.

Kom langs bij onze optiek nabij Woudrichem

Logischerwijs kunt u bij een bezoek aan onze winkel nabij Woudrichem altijd rekenen op deskundig advies over de vormgeving, kleur en pasvorm bij het kopen van een bril. Ons team helpt u graag een keuze te maken uit de meer dan 1000 verschillende monturen die u bij ons vindt. Ook bieden wij u een gratis uitgebreide oogmeting zodat de bril die u aanschaft exact de juiste sterkte heeft. Dit kan ook gewoon zonder afspraak. Wilt u toch nog wat meer informatie alvorens een bezoekje in Rijswijk te brengen? Neem dan even contact met ons op via 0183-442319.

© Copyright - Meijler Optiek 2023