• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: dé opticien in Aalst

Of u nu op zoek bent naar een brillenwinkel voor nieuwe contactlenzen, een mooie bril of een goede oogmeting, bij Meijler Optiek bent u aan het juiste adres. Als opticien in Aalst nemen wij uitgebreid de tijd voor u en helpen we u graag verder. Zo zorgen we ervoor dat u de juiste zorg voor uw ogen krijgt en u binnen de kortste keren weer perfect kunt zien.

Als familiebedrijf hechten wij erg veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke hulp. We nemen dan ook altijd echt de tijd voor u en zorgen ervoor dat we u op de juiste manier kunnen helpen. Eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine en Milan geven u altijd de volle aandacht.

Tijd om te stralen met een zonnebril op sterkte uit onze nieuwste collectie

Een oogmeting van kwaliteit in onze brillenwinkel in Aalst

In onze brillenwinkel nabij Aalst kunt u ook een professionele oogmeting laten doen. Dat klinkt misschien logisch, maar bij veel opticiens is er geen sprake meer van een professionele oogmeting. Bij Meijler Optiek hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Al onze experts zijn gediplomeerd en kunnen dus een vakkundige en professionele oogmeting uitvoeren.

Wij helpen u aan de juiste brillen in Aalst

Bij Meijler Optiek hebt u een ruime keuze aan brillen, zo hebben wij de keuze uit zo’n 1000 monturen. Wij helpen u graag bij het vinden van een mooie, nieuwe bril. Of u nu op zoek bent naar een damesbril, een herenbril een kinderbril, een leesbril of juist een sportbril, wij weten precies hoe we de juiste bril voor u vinden. Hebt u geen tijd om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag al zien hoe onze brillen bij u staan? Dan kunt u gemakkelijk online brillen passen via onze website. Hebt u een mooie bril gevonden? Reserveer deze dan en kom hem ophalen op een moment dat voor u uitkomt.

Op zoek naar lenzen? Wij kunnen u helpen!

Ook als u geen bril wilt, maar juist contactlenzen, kunt u terecht bij Meijler Optiek. Harde lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen, wij hebben ze allemaal. Wij leren u daarbij precies hoe u de lenzen in en uit doet en helpen u met het vinden van de juiste lenzenvloeistof. Twijfelt u of lenzen ook echt bij u passen? Onze zachte lenzen kunt u twee weken lang gratis uitproberen. Zo kunt u echt een idee krijgen van of lenzen iets voor u zijn.

Neem contact op met onze opticien in Aalst

Als u op zoek bent naar een goede opticien in Aalst, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk gevestigd in Rijswijk, vlakbij Aalst, en kunnen u gegarandeerd helpen. Wilt u een oogmeting laten doen, een montuur passen of een lenscontrole laten uitvoeren, dan kunt u simpelweg online een afspraak maken of contact opnemen. Wilt u enkel uw bril even verstellen, of hebt u wat vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even binnenstappen.

© Copyright - Meijler Optiek 2023