• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: dé opticien in Aalst

Of u nu op zoek bent naar een brillenwinkel voor nieuwe contactlenzen, een mooie bril of een goede oogmeting, bij Meijler Optiek bent u aan het juiste adres. Als opticien in Aalst nemen wij uitgebreid de tijd voor u en helpen we u graag verder. Zo zorgen we ervoor dat u de juiste zorg voor uw ogen krijgt en u binnen de kortste keren weer perfect kunt zien.

Als familiebedrijf hechten wij erg veel waarde aan kwaliteit en persoonlijke hulp. We nemen dan ook altijd echt de tijd voor u en zorgen ervoor dat we u op de juiste manier kunnen helpen. Eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine en Milan geven u altijd de volle aandacht.

Een oogmeting van kwaliteit in onze brillenwinkel in Aalst

In onze brillenwinkel nabij Aalst kunt u ook een professionele oogmeting laten doen. Dat klinkt misschien logisch, maar bij veel opticiens is er geen sprake meer van een professionele oogmeting. Bij Meijler Optiek hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Al onze experts zijn gediplomeerd en kunnen dus een vakkundige en professionele oogmeting uitvoeren.

Wij helpen u aan de juiste brillen in Aalst

Bij Meijler Optiek hebt u een ruime keuze aan brillen, zo hebben wij de keuze uit zo’n 1000 monturen. Wij helpen u graag bij het vinden van een mooie, nieuwe bril. Of u nu op zoek bent naar een damesbril, een herenbril een kinderbril, een leesbril of juist een sportbril, wij weten precies hoe we de juiste bril voor u vinden. 

Op zoek naar lenzen? Wij kunnen u helpen!

Ook als u geen bril wilt, maar juist contactlenzen, kunt u terecht bij Meijler Optiek. Harde lenzen, zachte lenzen en nachtlenzen, wij hebben ze allemaal. Wij leren u daarbij precies hoe u de lenzen in en uit doet en helpen u met het vinden van de juiste lenzenvloeistof. Twijfelt u of lenzen ook echt bij u passen? Onze zachte lenzen kunt u twee weken lang gratis uitproberen. Zo kunt u echt een idee krijgen van of lenzen iets voor u zijn.

Neem contact op met onze opticien in Aalst

Als u op zoek bent naar een goede opticien in Aalst, hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn namelijk gevestigd in Rijswijk, vlakbij Aalst, en kunnen u gegarandeerd helpen. Wilt u een oogmeting laten doen, een montuur passen of een lenscontrole laten uitvoeren, dan kunt u simpelweg online een afspraak maken of contact opnemen. Wilt u enkel uw bril even verstellen, of hebt u wat vragen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even binnenstappen.

© Copyright - Meijler Optiek 2023