• Handslijpsteen voor
    de laatste bewerking

Meijler Optiek: dé opticien in Brakel

Wanneer u een bril of lenzen nodig hebt, is een goede opticien in Brakel onmisbaar. Gelukkig kunnen wij van Meijler Optiek u dan helpen, wij zijn namelijk een brillenwinkel nabij Brakel, in Rijswijk. U kunt ons dus altijd gemakkelijk en snel bereiken. Wij helpen u met plezier met het vinden van de juiste bril en zorgen er dan ook voor dat u snel geholpen bent.

Meijler Optiek is een familiebedrijf. Eigenaresse Judith, zus Jessica en collega’s Jeanine, Gysele en Milan hechten enorm veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat we voldoende tijd voor u kunnen nemen, zodat we u ook echt kunnen helpen en voor de best mogelijke uitkomst kunnen zorgen.

Oogmetingen van kwaliteit door onze opticien in Brakel

Laat u een oogmeting uitvoeren, dan is het belangrijk dat dat professioneel en door een gediplomeerd persoon gedaan wordt. Helaas is dat bij veel brillenwinkels lang niet het geval, waardoor steeds meer mensen met een slecht aangepaste bril rondlopen. Bij Meijler Optiek hoeft u zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Wij zijn allemaal gediplomeerde experts en kunnen u dan ook perfect helpen.

Vind de mooiste brillen in onze brillenwinkel in Brakel

Bij Meijler Optiek hebben wij een ruim assortiment aan goede en mooie monturen. Wij hebben namelijk de keuze uit ruim 1000 verschillende monturen en brillen. Bij ons weet u dus zeker dat u altijd de perfecte bril weet te vinden. 

Wij helpen u ook met het vinden van de juiste contactlenzen

Zachte lenzen, harde lenzen of nachtlenzen, u kunt ze allemaal bij Meijler Optiek vinden. Bent u op zoek naar lenzen, dan gaan wij met u aan de slag om de perfecte lenzen voor uw ogen te vinden. Dat doen we aan de hand van een oogmeting en uw persoonlijke wensen. We leren u hoe u de lenzen gemakkelijk in en uit doet en adviseren over de beste lenzenvloeistof. Weet u daarbij niet zeker of lenzen echt iets voor u zijn? Onze zachte contactlenzen mag u twee weken gratis uitproberen.

Neem contact op met onze opticien uit Brakel

U kunt bij ons makkelijk een online afspraak voor bijvoorbeeld een oogmeting maken. Door een afspraak te maken, weet u zeker dat wij tijd voor u hebben en dat we dus ook echt de tijd voor u kunnen nemen. Komt u langs voor kleinere zaken? Dan hoeft u geen afspraak te maken en kunt u gewoon zo binnenstappen. Hebt u nog vragen, maar bent u niet in de buurt? Neem dan gerust even contact met ons op.

© Copyright - Meijler Optiek 2023